TIL PRESSEN


Nedenfor finder du en række billeder i høj opløsning. Klik på billedet du ønsker at downloade. Benyttes billedet på Instagram brug venligst følgende hashtags: #moodboks samt #kmldesign.

PRESSEMEDDELELSE


MILLIONER AF RUM - I EN BOKS

Katrine Martensen-Larsen lancerer MOODBOKS. Et banebrydende værktøj til alle der elsker at indrette.

En MOODBOKS er en materialeboks fyldt med tapet-, tekstil-, læder,- træ-, linoleums-, tæppe-, metal-, sten- og farveprøver, så du let kan skabe et visuelt moodboard og dermed få overblik over hvilke materialer og elementer der klæder hinanden. I boksen ligger desuden en opslagstavle, hvorpå du kan arbejde med forskellige udtryk og finde frem til den stil du ønsker i dit hjem.

Designer og indretningsekspert Katrine Martensen-Larsen udtaler: ”Jeg har udviklet et værktøj, der hjælper folk med at træffe de rigtige valg. Mange mennesker har svært ved at forestille sig, hvordan farver og materialer passer sammen, men når man sidder med prøverne i hånden bliver det håndgribeligt og overskueligt".

Forarbejdet med en MOODBOKS kan forhindre dyre fejlkøb og værktøjet kan hjælpe dig på vej uanset om du skal i gang med at bygge nyt eller skabe fornyelser i det hjem du allerede har. Med indholdet i boksen kan du skabe millioner af forskellige visuelle udtryk - til alle rum i din bolig.

Om Katrine Martensen-Larsen: Katrine er født i 1967 og har igennem årene leveret et hav af boligreportager til både danske og internationale magasiner. I 2003 stiftede hun KML Design, hvorfra hun løser indretningsopgaver samt stylist- og tekstopgaver. Katrine er Bo Bedres faste indretningsekspert og kendt er hun for sin deltagelse i Skattejægerne på DR1.

Indhold: Opslagstavle, saks, notesbog, tegnestifter, tapet-, tekstil-, læder,- træ-, linoleums-, tæppe-, metal-, sten- og farveprøver. Materialeprøverne er klassiske og nøje udvalgt af Katrine, men der vil løbende ske udskiftninger så MOODBOKS'en altid afspejler tidens trends.

Hashtags: #moodboks #kmldesign.

Størrelse: H 13 x B 31 x L 43 cm, vægt: 7 kg.

Pris: 1.800,- kr. inklusiv moms og fragt i Danmark.

Læs mere på: www.moodboks.com.